Kad se nađemo u teškim životnim trenucima kao što je gubitak voljene osobe, tad su ispred nas postavljene i tehničke obaveze koje moramo ispuniti da bi priredili dostojanstven ispraćaj našim voljenim.

JKP ”KOMRAD” d.o.o. Bihać, između ostalih vrši i pogrebne usluge i pruža kvalitetnu uslugu gdje bi korisnik pogrebne usluge na jednom mjestu i u kratkom periodu završio sve radnje koje su mu potrebne kako bi svom umrlom/oj priredio dostojanstven ispraćaj.

JKP ”KOMRAD” d.o.o. Bihać želi svojim građanima omogućiti da sve aktivnosti vezane za ispraćaj voljenih prepuste nama i pruže nam svoje povjerenje. Prije svega želimo Vas upoznati na koji način djelovati:

Pri nastupanju smrti osobe potrebno je kontaktirati ZU Dom zdravlja Bihać 037/312-424 kako bi dežurni ljekar utvrdio i evidentirao da li se radi o smrtnom slučaju (ako je smrt nastupila u domaćinstvu).

Pozivom na broj 063/733-537 obavijestiti PJ “Pogrebna djelatnost” o smrtnom slučaju nakon čega isti dolaze na lice mjesta radi prikupljanja potrebnih informacija koje će koristiti pri organizaciji ispraćaja umrlog/e. Ukoliko je smrt nastupila u zdravstvenoj ustanovi na Vama je da na isti broj kontaktirate ovlaštena lica radi dalje procedure.

Kako JKP ”KOMRAD” d.o.o. Bihać raspolaže sa kvalitetnom pogrebnom opremom i stručnim kadrom za ovakvu vrstu usluge, Vama se nudi da svoje teške trenutke provodite uz svoje bližnje a na nama je da se pobrinemo za sve ostale radnje koje ste do sada morali organizirati sami.

Usluge koje vršimo:

  • Organizaciju dženaza/sahrana
  • Prevoz umrlih u zemlji i inostranstvu
  • Iskop mezarnih/grobnih mjesta
  • Izradu smrtovnica
  • Uređivanje i održavanje mezarnih/grobnih mjesta
  • Sve administrativne poslove kod vjerskih i drugih ustanova
  • Ostale usluge po želji naručitelja a sve to po veoma povoljnim cijenama!

Dostupni smo 24h!

Poslovođa jedinice: Dilvad Kurtović
Telefon: 037/290-020
Dežurni telefon: 063/733-537

Usluge odvoza komunalnog otpada?*

Rad PJ "Raciklaža"?*

Uslugu parkirališta?*

Čišćenje i održavanje javnih prostora?*

Uslugu javne rasvjete?*

Uvjete poslovanja tržnice i pijace?*

Kvalitet pogrebnih usluga?*

Ostale - (administrativne) usluge JKP "KOMRAD" d.o.o. Bihać?*

Pričekajte dok se glasovi učitaju...

This will close in 0 seconds