Poslovna jedinica za održavanje javnih površina zadužena je za održavanje i uređenje zelenih površina, formiranje travnjaka i cvjetnih gredica, održavanje travnjaka i cvjetnih gredica, ručno i mašinsko košenje uređenih travnjaka i drugih sličnih površina, uklanjanje rasutog materijala sa javnih površina, kao i pranje istih. Ova poslovna jedinica raspolaže sa odličnom opremom i mašinama neophodnim za efikasan i temeljit učinak. U sklopu ove PJ djeluje i zimska služba čiji je zadatak održavanje prohodnosti puteva u zimskom periodu.

JKP “KOMRAD” d.o.o. Bihać na području grada Bihaća održava većinu uređenih zelenih površina i cvjetnih gredica. Uz aktivnosti vezane za održavanje javnih i zelenih površina vrlo je važna aktivnost i briga za pluća grada, za drveće i grmlje, kako bi pružalo ono što se od njega i očekuje. Šarenilo cvjetnih gredica u proljeće, ljeto, jesen pa čak i zimi, svojom vedrinom daje prijatnu sliku urednom, gostoljubivom i prijateljskom gradu Bihaću.

Uz redovno održavanje javnih površina, vrši i usluge čišćenja, uređivanja i održavanja privatnih površina na komercijalnoj osnovi:

  • Košnja trave
  • Sadnja cvijeća
  • Obrezivanje sadnica
  • Vanredni odvoz krupnog otpada traktorom
  • Rad rovokopača po želji naručitelja
  • Čišćenje i pranje betonskih i asfaltnih površina
  • Čišćenje snijega sa privatnih i poslovnih površina te mnoge druge slične usluge po veoma povoljnim cijenama.

Poslovođa jedinice: Edvin Skalić
Telefon: 061/373-765

Usluge odvoza komunalnog otpada?*

Rad PJ "Raciklaža"?*

Uslugu parkirališta?*

Čišćenje i održavanje javnih prostora?*

Uslugu javne rasvjete?*

Uvjete poslovanja tržnice i pijace?*

Kvalitet pogrebnih usluga?*

Ostale - (administrativne) usluge JKP "KOMRAD" d.o.o. Bihać?*

Pričekajte dok se glasovi učitaju...

This will close in 0 seconds