Poslovna jedinica za održavanje javnih površina zadužena je za održavanje i uređenje zelenih površina, formiranje travnjaka i cvjetnih gredica, održavanje travnjaka i cvjetnih gredica, ručno i mašinsko košenje kuređenih travnjaka i drugih sličnih površina, uklanjanje rasutog materijala sa javnih površina, kao i pranje istih. Ova poslovna jedinica raspolaže sa odličnom opremom i mašinama neophodnim za efikasan i temeljit učinak. U sklopu ove PJ djeluje i zimska služba čiji je zadatak održavanje prohodnosti puteva u zimskom periodu.

JKP “Komrad” d.o.o. na području grada Bihaća održava većinu uređenih zelenih površina i cvjetnih gredica. Uz aktivnosti vezane za održavanje javnih i zelenih površina vrlo je važna aktivnost i briga za pluća grada, za drveće i grmlje, kako bi pružalo ono što se od njega i očekuje. Šarenilo cvjetnih gredica u proljeće, ljeto, jesen pa čak i zimi, svojom vedrinom daje prijatnu sliku urednom, gostoljubivom i prijateljskom gradu Bihaću.

Uz redovno održavanje javnih površina, vrši i usluge čišćenja, uređivanja i održavanja privatnih površina na komercijalnoj osnovi:

– Košnja trave
– Sadnja cvijeća
– Orezivanje sadnica
– Odvoz kabastog otpada
– Rad rovokopača po želji naručitelja
– Čišćenje i pranje betonskih i asfaltnih površina
– Čišćenje snijega sa privatnih i poslovnih površina
te mnoge druge slične usluge po veoma povoljnim cijenama!

Poslovođa jedinice: Edvin Skalić
Kontakt tel: 061 373 765

Usluge

Arrow
Arrow
Slider

Anketa

U kojoj ste mjeri zadovoljni sa ljubaznošću osoblja JKP „KOMRAD“ d.o.o. Bihać?