Kad se nađemo u teškim životnim trenutcima kao što je gubitak voljene osobe, tad su ispred nas postavljene i  tehničke  obaveze kao koje moramo ispuniti da bi priredili dostojanstven ispraćaj našim voljenim.

JKP ”Komrad” d.o.o. Bihać  kao Preduzeće koje, između ostalih, vrši i pogrebne usluge  građanima  pružiti kvalitetnu uslugu gdje bi korisnik pogrebne usluge na jednom mjestu  i u kratkom periodu  završio sve  radnje koje su mu potrebne kako bi  svom umrlom-oj priredio dostojanstven  ispraćaj.

JKP ”Komrad” d.o.o. Bihać želi svojim građanima omogućiti da sve aktivnosti vezane za ispraćaj voljenih prepuste nama  i pruže nam svoje povjerenje. Prije svega želimo Vas upoznati  na koji način (kad se nađete u takvoj situaciji) djelovati:

Pri nastupanju smrti osobe potrebno kontaktirati Dom zdravlja ”Poliklinika” Bihać kako bi dežurni ljekar hitne pomoći utvrdio i evidentirao  da li se radi o smrtnom slučaju (ako je smrti nastupila u domaćinstvu). Pozivom na broj 062 / 338-079 obavijestiti  PJ  Pogrebna djelatnost o smrtnom slučaju  nakon čega isti dolaze na lice mjesta radi prikupljanja potrebnih informacija koje će koristiti  pri organizaciji ispraćaja  umrlog-e. Ukoliko je smrt nastupila u zdravstvenoj ustanovi na Vama je da na isti broj  kontaktirate ovlaštena lica radi dalje procedure.

Kako JKP ”Komrad” d.o.o. Bihać raspolaže sa kvalitetnom pogrebnom opremom i stručnim kadrom za ovakvu vrstu usluge, Vama se nudi da  svoje teške trenutke provodite uz svoje bližnje, a na nama je da  se pobrinemo za sve ostale radnje koje ste do sada morali organizirati sami.

Vršimo:

– Organizaciju dženaza/sahrana
– Prevoz umrlih u zemlji i inostranstvu
– Iskop mezarnih/grobnih mjesta
– Izradu smrtovnica
– Uređivanje i održavanje mezarnih/grobnih mjesta
– Sve administrativne poslove kod vjerskih i drugih ustanova
– Ostale usluge po želji naručitelja
a sve to po veoma povoljnim cijenama!!

Dostupni smo od 0 – 24h

Poslovođa jedinice: Sandra Mukeljić
Kontakt tel: 061 691 793

Pretraga

Kalendar

« Maj 2019 »
Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Arrow
Arrow
Slider